El compromís de Luis Capdevila amb l’eficiència energètica

En tot sector industrial, l’eficiència energètica és avui un tema clau. No només contribueix a la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, ajudant així mitigar el canvi climàtic, sinó que a més promou l’estalvi de recursos naturals no renovables i millora la seguretat energètica en reduir la dependència de fonts externes d’energia. En aquesta línia, Luis Capdevila, com a líders en la fabricació de sistemes d’extracció de fums en cuines industrials, treballem per a reafirmar cada dia més nostre compromís amb la innovació i la sostenibilitat.

Com aquest canvi de paradigma és un fet, l’eficiència energètica és una condició sine qua non en la concepció de cada nou projecte. A més d’això, fa ja un temps enrere vàrem llançar dos productes dissenyats específicament amb aquest propòsit en ment. Es tracta dels variadors de freqüència i el sistema Econo-Tronic. Aquí us els presentem:

Variadors de freqüència: control precís per a un consum eficient.

Els variadors de velocitat i freqüència de Luis Capdevila són la solució perfecta per al control de la velocitat de motors trifàsics, especialment dissenyats per a aplicacions de ventilació en cuines industrials. A més d’oferir un control precís sobre la velocitat, aquests variadors proporcionen una sèrie de funcions addicionals, des d’arrencar motors fins a actuar com a elements de seguretat. Però el més important, aquests variadors ajuden a reduir el consum d’energia en adaptar la velocitat del motor a les necessitats reals de ventilació de la cuina, el que resulta en un estalvi energètic significatiu.

Econo-Tronic: eficiència energètica i confort ambiental.

El sistema Econo-Tronic és una altra innovació destacada de Luis Capdevila. Dissenyat per a estalviar energia i millorar el confort ambiental en cuines industrials, aquest sistema ajusta el cabal de ventilació segons les necessitats específiques de la cuina. Això no només condueix a un estalvi d’energia elèctrica de fins al 80%, sinó que també redueix les pèrdues d’aire condicionat i calefacció a través de la campana, disminueix el soroll en la cuina i l’edifici, i minimitza els corrents d’aire.

Compromís amb el medi ambient: certificacions i normatives.

A més d’oferir productes innovadors que milloren l’eficiència energètica, Luis Capdevila demostra el seu compromís amb el medi ambient a través de les seves pràctiques empresarials i certificacions de qualitat. Les nostres campanes compten amb certificacions conforme a normatives com l’EN292, EN 61800-3 i EN 60335, assegurant no sols la seva eficiència, sinó també la seva seguretat i compliment amb estàndards ambientals.

La innovació, o és verd o no és.

Catàleg març 2022

Vols conèixer en profunditat les solucions de ventilació i filtració de l’aire que et proposem a Luis Capdevila? Al nostre catàleg, hi trobaràs tota la informació.Rebre per correu electrònic Descargar