Innovació i àmplia trajectòria

Som una empresa familiar amb 45 anys d'experiència en el disseny, producció i instal·lació de sistemes de ventilació i filtració. La nostra àmplia trajectòria, així com la innovació en qüestions tècniques i la facilitat per oferir solucions a mida, aporten als nostres productes una gran qualitat.

Al llarg d’aquests anys d'experiència, a Luis Capdevila hem estat pioners creant productes com el primer Filtronic (1985), el filtre més conegut per al control de les olors i el fum a la cuina comercial; la primera campana d'extracció per inducció (1987) i la primera caixa de ventilador a 400ºC/2h amb sortida horitzontal i vertical, i motor col·locat sota el conducte d'escapament.

45

anys al sector

1.000

distribuïdors

40%

de vendes a l'estranger

2.000

campanes extractores l'any

Els millors sistemes de ventilació i filtració

La nostra àmplia trajectòria i alta especialització en la filtració i el condicionament de l'aire, ens permeten resoldre les necessitats complexes dels nostres clients. I ho fem amb gran qualitat, rapidesa i personalització, a més de amb l’ús de les últimes tecnologies.

01

ÀMPLIA GAMMA

Disposem d’un gran catàleg de productes de ventilació i filtració de l’aire, que també inclou solucions de gamma alta.

02

PERSONALITZACIÓ

Oferim la solució d’extracció de fums més adequada a les necessitats de cada empresa. Gran part dels nostres productes es poden fabricar a mida.

03

INNOVACIÓ CONSTANT

Actualitzem i adaptem els nostres productes contínuament gràcies al nostre departament d'innovació i solucions per a nous projectes (R+D).

04

UN GRAN EQUIP

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats, compromesos, propers i involucrats al 100% a cada projecte.

05

AGILITAT I QUALITAT

La nostra àmplia experiència en el sector de la ventilació i la filtració de l'aire no només ens permet oferir solucions de gran qualitat, sinó també agilitat en els processos.

La qualitat és un element clau del nostre desenvolupament, per la qual cosa seguim un estricte control dels nostres processos de fabricació.

Descarregar Política de qualitat

Complim amb tots els requisits reglamentaris al Sistema de Gestió de Qualitat segons la norma ISO 9001:2015.

Descarregar Qualitat global certificada

Experiencia internacional

La calidad y el alto nivel de experiencia de Luis Capdevila se pueden encontrar también a nivel internacional. Tenemos distribuidores en todo el mundo y alrededor de la mitad de nuestras ventas son en el mercado extranjero. Siempre ofreciendo soluciones de alto valor añadido en el campo del acondicionamiento del aire.

Catàleg març 2022

Vols conèixer en profunditat les solucions de ventilació i filtració de l’aire que et proposem a Luis Capdevila? Al nostre catàleg, hi trobaràs tota la informació.Rebre per correu electrònic Descargar